Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Sport και επιθετικό το νέο Fiat 500X Sport [video]

12/9/2019

Την αθλητική περιβολή του φόρεσε το νέο Fiat 500X, και μαζί με το όνομα Sport απέκτησε ολοκαίνουργια ανάρτηση και νέα οδικά χαρακτηριστικά, ώστε να ενθουσιάσει το κοινό του. Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του νέου Ιταλικού μοντέλου.

Η Ιταλική βιομηχανία της Fiat παρουσίασε επίσημα το νέο 500X Sport, ελλείψη έκδοσης Abarth. Για να πετύχουν μια πιο δυναμική εμφάνιση, πρόσθεσαν στο αυτοκίνητο ένα πιο μυώδες bodykit, χαμήλωσαν το αμάξωμα κατά 13 χλστ. και του φόρεσαν μεγαλύτερες ζάντες ώστε να του προσδώσουν «επιθετικότητα».
Το δημοφιλές SUV της Fiat, διαθέτει ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα με νευρώσεις και έναν επιπλέον αεραγωγό. Τα LED φώτα ημέρας και τα προβολάκια στην εμπρός μάσκα ολοκληρώνουν την δυναμική εικόνα του αυτοκινήτου.



Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, θα συναντήσεις ένα πιο μυώδες αμάξωμα με το διακριτικό Sport ενώ και τα πλαϊνά sideskirts ταιριάζουν στην νέα αθλητική του περιβολή. Στο πίσω μέρος θα συναντήσεις τον «πρησμένο» προφυλακτήρα με έναν αεροδυναμικό διαχύτη, αεροτομή και διπλή απόληξη εξάτμισης. Το γενικό σύνολο της δυναμικής αισθητικής, ολοκληρώνουν οι στάνταρ ζάντες 18 ιντσών (προαιρετικά 19άρες) που συμπληρώνουν το σπορ πάζλ.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις